Bohan Assurantie
Welkom bij Bohan Assurantie. Het intermediair waarbij uw wensen centraal staan en hét adres voor al uw verzekeringen!
 
Onze onafhankelijke en professionele verzekeringsadviseurs beschikken over jarenlange kennis en ervaring op het gebied van hypotheken, pensioenen en lijfrente. Zij geven u graag deskundig, persoonlijk en op maat gesneden advies. Hierbij staan service en klantgerichtheid hoog in het vaandel!

Kortom met Bohan Assurantie kunt u onbezorgd genieten, terwijl wij de zaken voor u regelen.

Assurantie-check
De kracht van Bohan Assurantie is nieuwe en bestaande klanten de juiste verzekeringen aanbieden. Door middel van de assurantie-check kunt u er zeker van zijn dat uw verzekeringen altijd aansluiten bij uw persoonlijke en financiële situatie.

Neem voor een vrijblijvend advies contact op met Bohan Assurantie. Samen met u, zal één van onze adviseurs uw verzekeringspakket onder de loep nemen. Op deze manier kan hij beoordelen of eventuele wijzigingen noodzakelijk zijn.

Bohan Assurantie online
Bohan Assurantie biedt u ook de mogelijk uw verzekeringen te regelen via het internet. Op www.bohanassurantie.nl kunt u online informatie aanvragen en raadplegen, premies uitrekenen, offertes aanvragen en bewaren in een persoonlijke map en tot slot verzekeringen afsluiten.

Dienstenwijzer
Om u volledig inzicht te kunnen geven over onze dienstverlening hebben wij de Bohan Dienstenwijzer opgesteld. Hierin staat  omschreven wat onze diensten zijn, wat u van ons mag verwachten en hoe wij daarvoor beloond worden. Klik hier voor het dienstverleningsdocument.